• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Oxavix, uw vakkundige timmerbedrijf

Wenst u de hulp van een vakkundig timmerbedrijf bij het verbouwen van een huis of een keukenrenovatie? Maak dan kennis met Oxavix. Wij zijn uw allround partner op het gebied van interieurbouw en afbouw. Een betrouwbare aannemer waar u terecht kunt voor de verbouwing van een nieuw of bestaand huis, het op maat maken van meubels of het uitvoeren van schilderwerk en spuitwerk. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp tot materiaalkeuze en productie tot installatie. Na afloop van ons werk kunt u altijd contact met ons opnemen voor aanpassingen of garanties. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op, maak uw wensen kenbaar en maak direct een afspraak.

OFFERTE

De diensten en voordelen van Oxavix

Het timmerbedrijf Oxavix heeft al meer dan 19 jaar ervaring op het gebied van timmerwerken. Wij pakken vrijwel iedere denkbare klus op het gebied afbouw en verbouw aan. Naast maatwerk interieur zijn wij ook in staat om plafonds en wanden te plaatsen en af te werken. Daarnaast schakelt u ons in voor het verbouwen van een woning, spuitwerk of een deur afhangen. Ons timmerbedrijf kenmerkt zich door het volgende:

Een uitstekende service
Een perfecte afwerking
Leveren echt maatwerk
Gebruiken duurzame materialen
Nemen de wensen van de klant als uitgangspunt

Het timmerwerk door Oxavix

Oxavix levert hoogwaardige producten die worden gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten. Wij kunnen interieurbouw in vrijwel iedere stijl verwezenlijken. Denk aan industrieel, modern, landelijk of klassiek. Wij maken gebruik van mooie materialen zoals hout, aluminium, staal en glas. Materialen die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Of u nu uw huis wilt verbouwen, een renovatie wilt uitvoeren of een nieuw meubelstuk wilt laten maken, wij geven u het juiste advies en zorgen voor een perfecte uitvoering.

Hulp bij schilderwerk

Bent u op zoek naar een vakman op het gebied van schilderwerk? Dan zit u goed bij ons timmerbedrijf. Onze schilders leveren een prachtige resultaat van een uitstekende kwaliteit. U schakelt ons in voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Bijvoorbeeld het schilderen van uw nieuwe aanbouw, kozijnen, deuren of dakkapel. Moeten er herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd? Ook dan kunt u op onze vakkundige schilder rekenen.

Neem contact met ons op

Wilt u ons timmerbedrijf inschakelen voor een renovatie, verbouwing, schilderwerk, interieurbouw of het afhangen van een deur? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 06-3611 7180 of mail naar info@oxavix.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de aanbouw, verbouwing, interieurbouw of het schilderwerk door ons timmerbedrijf.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.