VAKKUNDIG STUCWERK

VOOR ALLE PROJECTEN!

STUCWERK DOOR OXAVIX

Stucwerk én andere klussen in en rondom uw woning
Met stucwerk kunnen binnen- en buitenmuren decoratief bewerkt worden. Dit is ideaal als u een minder mooie wand wilt verbloemen of als u uw woning een unieke uitstraling wilt geven. Naast wanden kunnen ook plafonds en gewelven worden voorzien van stucwerk zoals sierlijsten en rozetten. Bij Oxavix helpen we u met het uitvoeren van stucwerk én al uw overige klussen in en rondom uw woning. Wij zijn zeer ervaren met het coördineren van gehele projecten en verbouwingen. Wij treden altijd op als één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij op een prettige, efficiënte en persoonlijke wijze werken.

Offerte

Stucwerk

Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste materialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Timmerwerk

Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.

Specialisten

Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.

Ons team bestaat uit een stucadoor en andere professionals

Ons team bestaat uit een stucadoor en andere ervaren professionals. Door onze kennis en vakmanschap, weten we altijd de beste resultaten te leveren. Naast stucwerk leveren wij ook timmerwerk, schilderwerk en spuitwerk. Daarnaast kunnen wij meubels en kasten op maat maken of andere onderdelen van uw verbouwing of nieuwbouw project uit handen nemen. Ons veelzijdige team heeft altijd een oplossing op maat of kan u doorverwijzen naar een andere specialist. Wij zullen u namelijk voorzien van een open en eerlijk advies, ook als we een klus niet kunnen klaren!

Wilt u meer weten over Oxavix?

Wilt u meer weten over Oxavix en onze werkzaamheden? Neem dan een kijkje op onze website. Hier leest u meer over ons en de klussen die wij uitvoeren. Ontdek bijvoorbeeld ons portfolio en onze referenties om een goed beeld te krijgen van onze werkwijze. Online kunt u tevens direct een offerte aanvragen of onze contactgegevens vinden. Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft of meer informatie wilt. Ons deskundige en enthousiaste team helpt u graag. We zijn te bereiken via de telefoon, e-mail en het contactformulier. Graag tot ziens bij Oxavix!

OXAVIX
STUCKWERK
DE VOORDELEN VAN ONS AANNEMERSBEDRIJF

Naast stuckwerk schakelt u ons timmerbedrijf ook in voor interieurbouw, renovatie, schilderwerk of een aanbouw. Wij maken gebruik van de beste materialen en willen een perfect resultaat afleveren. Tevens kenmerkt ons aannemersbedrijf zich door het volgende:

 Een uitstekende service
 Een perfecte afwerking
 Leveren echt maatwerk
 Gebruiken duurzame materialen
 Nemen de wensen van de klant als uitgangspunt

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan