• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

OXAVIX

Spuitwerk door Oxavix

VAKKUNDIG SPUITWERK

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf waar u terecht kunt voor vakkundig spuitwerk? Maak dan kennis met Oxavix. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in spuitwerk, schilderwerk, interieurbouw en aanbouw. Wij hebben ruim 19 jaar ervaring in het vak en hebben alle materialen, kennis en vaardigheden in huis om het spuitwerk perfect uit te voeren. Voor meer informatie over het spuitwerk door de vakmensen van Oxavix leest u verder of neemt u contact met ons op. Maak dan direct een afspraak, zodat wij zo snel mogelijk het spuitwerk bij u thuis kunnen verzorgen.

OFFERTE

Wat is spuitwerk?

Spuitwerk wordt toegepast bij plafonds en muren. Spuitwerk is zeer veelzijdig en breed inzetbaar. Het is een gemakkelijke manier om grote projecten, zoals nieuwbouwwoningen of aanbouwen, netjes af te werken. Onze vakman kan zowel uw plafonds als muren tegelijk in een sessie spuiten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen uw plafonds of alleen de wanden te laten spuiten. Laat onze aannemer van tevoren weten wat uw wensen zijn. Op deze manier kunnen we het gewenste resultaat verwezenlijken bij u thuis.

Verschillende soorten spuitwerk

Op het gebied van spuitwerk zijn verschillende soorten van plafond- en wandafwerking. De meest voorkomende soorten spuitwerk zijn verfspuitwerk, spackspuitwerk en gipsspuitwerk. Verfspuitwerk wordt toegepast bij een ondergrond die schilderklaar is. Dit betreft een muur of plafond die netjes en correct is afgepleisterd door een stucadoor. Voor het verfspuiten wordt latexverf gebruikt. Bij spackspuitwerk wordt spack gespoten die afgewerkt is met een korrel tussen de 1 en 3 mm dik. Spackspuitwerk is populair in nieuwbouwwoningen aangezien het voordelig geprijsd is. Tot slot wordt gipsspuitwerk uitgevoerd met een wormpomp. Moet er een dikte van meer dan 2 cm worden bereikt? Dan is deze methode ideaal. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende soorten spuitwerk

OXAVIX

SPUITWERK

De voordelen van ons aannemersbedrijf

Naast spuitwerk schakelt u ons timmerbedrijf ook in voor interieurbouw, renovatie, schilderwerk of een aanbouw. Wij maken gebruik van de beste materialen en willen een perfect resultaat afleveren. Tevens kenmerkt ons aannemersbedrijf zich door het volgende:

Een uitstekende service
Een perfecte afwerking
Leveren echt maatwerk
Gebruiken duurzame materialen
Nemen de wensen van de klant als uitgangspunt

Neem contact met ons op

Wilt u ook onze specialisten inschakelen voor vakkundig spuitwerk? Of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste methode? Benader ons dan via telefoonnummer 06-3611 7180 of mail naar info@oxavix.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om perfect spuitwerk te realiseren.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.