GEEF UW MENING

OVER OXAVIX

OXAVIX
REFERENTIES
VAN ONZE KLANTEN

Wij hebben ons huis laten verbouwen door Oxavix interieurbouw en verbouw, en zijn zeer tevreden over het aanpak van de werkzaamheden.En niet om te vergeten de kwaliteit die zij hebben geleverd. In 1 woord super. De service is ook top. Kortom wij zijn tevreden met alles. Heel erg bedankt en zeker tot ziens, binnenkort hebben wij weer een nieuw opdracht.

Het werk wordt netjes uitgevoerd, duidelijk advies wat de opties zijn. Ook het contact is prima. Zeer tevreden met het resultaat!

Zafar is een deskundige timmerman die meedenkt met de klant. Hij is eerlijk en open en als klant zijnde kan je erop rekenen dat hij de gemaakte afspraken nakomt.

We hebben een goede ervaring met oxavix. Er is een schoenenkast op maat gemaakt en geplaatst. Uitstekend eindresultaat. Goed materiaal en mooie afwerking. Helemaal tevreden!

Fijne communicatie en op hele korte termijn de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een passende oplossing gevonden voor een probleem dat ter plaatse werd geconstateerd. Goede kwaliteit afgeleverd. En ontzettend serviceingerichte instelling. Zeker aan te raden!