• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

OXAVIX

INTERIEURBOUW

EN AFBOUW

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer, naar één aanspreekpunt waar u al uw interieurbouw- en verbouwwensen met een gerust hart aan kan toevertrouwen? Of het nu gaat om de verbouwing van uw nieuwe huis, verbouw van uw bestaande huis of het op maat maken van meubels zoals in- en ombouwkasten, Oxavix coördineert het gehele traject van ontwerp en materiaalkeuze tot aan productie en installatie. Ook daarna zijn wij uw aanspreekpunt als het gaat om aanpassingen en garantie. Bij ons staan een nauwe en transparante samenwerking en uitstekende service voorop. Wij werken met hoogwaardige en duurzame materialen en bieden een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met onze technische kennis en ruime ervaring inspireren en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

OFFERTE

VOOR AL UW

WOONWENSEN

OP MAAT

Ons doel is om uw persoonlijke woonwensen zo goed en origineel mogelijk te vertalen naar een uniek ontwerp en samen tot het beste eindresultaat te komen. Naast maatwerk interieur leveren wij ook alle denkbare diensten op gebied van afbouw en verbouw. Hoe groot of klein het project ook is. Denk daarbij aan het plaatsen en afwerken van plafonds en wanden, het maken en inhangen van deuren, het vervaardigen van kozijnen, het aanleggen van elektriciteit, loodgieterswerkzaamheden, glaszetten, stucwerk, vloerleggen, montage en demontage van keukens en badkamers, schilderwerk en sloopwerkzaamheden.  Dus stel uw vraag en wij gaan graag voor u aan de slag!

REFERENTIES

Lotte BouwerJeroen HoekKiyan RezaieYvonne Hansali
Fijne communicatie en op hele korte termijn de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een passende oplossing gevonden voor een probleem dat ter plaatse werd geconstateerd. Goede kwaliteit afgeleverd. En ontzettend servicegerichte instelling. Zeker aan te raden!
Lotte Bouwer
Het werk wordt netjes uitgevoerd, duidelijk advies wat de opties zijn. Ook het contact is prima. Zeer tevreden met het resultaat!
Jeroen Hoek
Zafar is een deskundige timmerman die meedenkt met de klant. Hij is eerlijk en open en als klant zijnde kan je erop rekenen dat hij de gemaakte afspraken nakomt.
Kiyan Rezaie
We hebben een goede ervaring met oxavix. Er is een schoenenkast op maat gemaakt en geplaatst. Uitstekend eindresultaat. Goed materiaal en mooie afwerking. Helemaal tevreden!
Yvonne Hansali
LAAT UW REFERENTIE ACHTER
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.