• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Oxavix, voor al uw interieurbouw en verbouwingen in Naarden

Zoekt u snel een timmerbedrijf, aannemer of schildersbedrijf in Naarden? Oxavix is snel ter plaatse! Wij zijn méér dan een aannemer. Wij zijn ware experts in de interieurbouw en verbouwingen. Ons bedrijf is namelijk een schildersbedrijf en interieurbouwer in één. Wij kunnen snel doch secuur uw nieuwe of bestaande woning verbouwen, uw keuken of meubels op maat maken of uw deur afhangen. Uw bouwproject wordt van begin tot eind gecoördineerd. Dit begint al bij het ontwerp en de materiaalkeuze en eindigt bij de productie en uitvoering. Wij leveren alles op maat. Maakt u ook de keuze voor Oxavix in Naarden?

OFFERTE

Houtwerk op maat door timmerbedrijf Oxavix

Timmerbedrijf Oxavix levert in Naarden timmerwerk en houtwerk van de beste kwaliteit, geheel op maat en afgestemd op uw wensen. Wenst u een op maat gemaakte servieskast of boekenkast? Of wilt u een walk-in-closet laten bouwen in een van uw ruimtes? Wij realiseren graag uw wensen. Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse stijlen en materialen. Denk hierbij aan staal, hout, glas en aluminium. Wat uw klus in Naarden ook omvat, bij ons ligt uw opdracht in goede handen.

Hoogwaardig schilderwerk, binnen en buiten

Na het verbouwen van uw ruimte, is het ook mogelijk om uw muren door schildersbedrijf Oxavix te laten schilderen. Zo bieden wij hoogwaardig binnen- en buiten schilderwerk aan. Ons schilderwerk wordt altijd vakkundig en met zorg aangebracht. Hierbij maken onze schilders altijd gebruik van duurzame en slijtvaste materialen, wat u een prachtig resultaat garandeert. Wilt u een aanbouw, dakkapellen, deuren of kozijnen? Dan verrichten de schilders ook de nodige reparaties aan het houtwerk. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van spuitwerk. Spuitwerk zorgt ervoor dat uw schilderwerk op een schone, snelle en efficiënte wijze wordt uitgevoerd. Heeft u specifieke wensen voor uw schilderwerk? Graag horen wij hier dan meer over, zodat we samen met u de mogelijkheden bekijken.

Méér dan een aannemer in Naarden

U kunt op Oxavix bouwen als een veelzijdig, ervaren en betrouwbaar bouw- en schildersbedrijf. Enkel de beste service wordt u aangeboden. Wij hebben een grote passie voor ons vak en doen niet aan half werk of halve afspraken. Wilt u een keuken renovatie of uw huis verbouwen? Of misschien een deur laten afhangen? Uw klus is bij ons dan in vakkundige handen. Maak ook de keuze voor maatwerk van aannemer Oxavix!

Contact met Oxavix Naarden

Wenst u uw verbouwing, interieurbouw, timmerwerk, schilderwerk of keukenrenovatie in handen te leggen van Oxavix? En gaat u het liefst voor maatwerk van hoogstaande kwaliteit? Neem dan direct contact met ons op via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. U kunt ook het vragenformulier op de website invullen. Wij helpen u graag bij uw interieurbouw of verbouwing in Naarden!

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.