• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Snel een aannemer gezocht in Laren? Zet Oxavix in!

Zoekt u in Laren een timmerbedrijf, aannemer of schildersbedrijf? Oxavix is snel ter plaatse! Wij zijn méér dan een aannemer. Wij zijn er voor al uw interieurbouw of het verbouwen van uw huis. Oxavix staat bekend als schildersbedrijf en interieurbouwer in één. Zo verbouwen wij naar wens uw gehele huis. Daarnaast maken wij uw meubels of keuken geheel op maat maken of laten wij uw deuren afhangen. Van begin tot eind wordt uw bouwproject gecoördineerd. Dit begint bij het ontwerp, de materiaalkeuze, de productie en als laatste de uitvoering. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Zet u aannemersbedrijf Ovaxix ook in Laren in?   

OFFERTE

Timmerbedrijf Oxavix verzorgt uw houtwerk op maat

Timmerbedrijf Oxavix levert u in Laren timmerwerk en houtwerk van uitstekende kwaliteit. En dat geheel op maat. Wij maken al wat u maar wenst. Wenst u graag een eigen servieskast te laten maken of heeft u een grandioos idee voor een nieuwe boekenkast? Of misschien wilt u in uw ongebruikte slaapkamer een walk-in-closet laten bouwen? Wij realiseren het allemaal! Onze producten zijn alle van hoogwaardige kwaliteit en zijn in elke stijl en materiaalvorm verkrijgbaar. Denk hierbij aan staal, hout, glas en aluminium. Wat u ook wenst aan te passen aan uw huis in Laren, bij aannemersbedrijf Oxavix ligt uw klus in de juiste professionele handen.

Hoge kwaliteit binnen- en buiten schilderwerk

Na de verbouwing van uw ruimte, voorzien wij naar wens uw muren ook van een laag schilderwerk. Onze schilders bieden zowel hoogwaardig binnen- als buiten schilderwerk aan. Dit schilderwerk wordt altijd professioneel en met zorg uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest duurzame en slijtvaste materialen. Zo garanderen wij u topkwaliteit.
Wenst u dakkapellen, aanbouwen, kozijnen en deuren? Dan verrichten wij daarbij ook de noodzakelijke reparaties aan uw houtwerk. Ook goed om te weten, is dat schildersbedrijf Oxavix gespecialiseerd is in vakkundig spuitwerk. Daarmee voeren wij het schilderwerk binnen snel, schoon en efficiënt uit. Heeft u specifieke wensen voor uw schilderwerk? Dan horen wij daar graag meer over, zodat we de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Méér dan een aannemer in Laren

Aannemer Oxavix is een veelzijdig, betrouwbaar en ervaren bouw- en schildersbedrijf waar u van op aan kunt. Wij bieden u enkel de beste service, daar wij ware passie hebben voor ons vak. Van half werk of halve afspraken is bij ons geen sprake. Of het nu gaat om een keuken renovatie of het verbouwen van uw huis. Leg uw opdracht dan ook gerust in onze handen en kies voor ons professionele maatwerk!

Zet Oxavix direct in Laren in

Wilt u uw verbouwing, interieurbouw, timmerwerk, schilderwerk, keukenrenovatie of andere opdracht in onze handen leggen? En wenst u enkel het beste vakwerk? Neem dan direct contact met ons op via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. U kunt ook het vragenformulier op de website invullen. Graag komen wij dan snel bij u langs in Laren voor een adviesgesprek.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.