• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Oxavix levert uw interieurbouw geheel op maat

Zoekt u een professioneel bedrijf voor uw interieurbouw? Oxavix is uw expert en is u snel van dienst! Wenst u een complete renovatie van uw bestaande interieur, wilt u een boekenkast laten inbouwen of prachtige glas-in-looddeuren? Of wenst u een meubelstuk zoals een grote eettafel geheel op maat voor u te laten maken? Wat u ook wenst, bij ons is alles mogelijk. Wij realiseren graag uw wensen. Bent u op zoek naar meer comfort in het gebruik van uw meubilair? Of vindt u een mooie styling van uw woning of pand meer van belang? Door ons oog voor detail en de moderne werkwijze die wij hanteren, realiseren wij ieder gewenst interieur. Wij maken hierbij gebruik van waar vakmanschap en het beste gereedschap. Op die manier verzekeren wij u van een zeer hoogwaardige en unieke interieurbouw, welke volledig naar uw wensen en smaak vervaardigd is.

OFFERTE

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer u ons inzet voor uw interieurbouw, hebben wij u diverse mogelijkheden te bieden. Zo maken naar wens wij uw meubilair geheel op maat. Of u nu een nieuwe tafel, boekenkast of inloopkast wenst, onze vakmannen gaan er professioneel mee aan de slag. Wij kunnen uw woning geheel opnieuw indelen met ons op maat gemaakte interieur. Heeft u een specifieke wens, maar weet u niet of wij u deze kunnen realiseren? U doet er dan goed aan om toch even contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is aangaande uw wensen. Vaak kunnen wij namelijk alsnog iets voor u betekenen.

Hoogwaardig schilderwerk, binnen en buiten

Kiest u net als vele anderen ook voor interieurbouw door Oxavix? Dan kiest u tevens voor advies op maat en een persoonlijke benadering. Iedereen heeft weer andere wensen voor zijn/haar woning, want elke woning is uniek. Wij vertrekken pas wanneer u geheel tevreden bent met het resultaat dat wij u hebben geleverd. Wij willen trots zijn op het door ons geleverde werk, maar willen ook dat u trots bent op het eindresultaat. Voordat wij starten met uw interieurbouw, nemen wij uw wensen geheel met u door. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw interieur en de ruimtes waar u het interieur wenst te plaatsen. Wij staan bekend om de heldere afspraken die wij hanteren. Aan halve afspraken of half werk doen wij niet. Sterker nog, u weet altijd precies wat u van ons kunt verwachten. Weet u al wat u wenst voor uw interieur? Of heeft u nog niet zo goed een idee hiervan? Dan denken wij ook met u mee! Het is niet altijd makkelijk het mooiste interieur in samenhang met uw ruimte te kiezen. Gedurende dit proces zijn wij u dan ook graag van dienst. Wij hebben oog voor detail en kunnen een perfect advies uitbrengen aangaande uw situatie. Kies daarom ook voor interieurbouw door Oxavix en maak direct een afspraak!

Uw interieurbouw realiseren? Neem contact op met Oxavix!

Wilt u meer weten over onze specialiteiten al het gaat om verbouwingen, interieurbouw, timmerwerk, schilderwerk, keuken renovatie? Of heeft u bijzondere verbouw wensen waarvan u twijfelt of het wel uitvoerbaar is? Daag ons gerust uit en neem contact met ons op via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. U kunt ook het vragenformulier op de website invullen. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek voor uw interieurbouw in Huizen.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.