• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Huis verbouwen en schilderwerk op maat in Huizen

Zoekt u een betrouwbare aannemer in Huizen, naar één aanspreekpunt waar u al uw interieurbouw, keuken renovatie of een huis verbouwen met een gerust hart aan kunt toevertrouwen? Of het nu gaat om de verbouwing van uw nieuwe huis, verbouw van uw bestaande huis, het op maat maken van meubels of keukens, of een deur afhangen? Oxavix coördineert het gehele traject van ontwerp en materiaalkeuze tot aan productie en installatie. Oxavix levert puur maatwerk. Wij zijn méér dan een aannemersbedrijf in Huizen!

OFFERTE

Timmerbedrijf Oxavix verzorgt alles op maat

Voor al uw timmerwerk en houtwerk op maat kunt u terecht bij timmerbedrijf Oxavix in Huizen. Wilt u een bijzondere boekenkast of servieskast in uw woning? Wilt u uw keuken renoveren, uitbreiden, aanpassen of handiger indelen? Wij kunnen alles voor u maken. Wij leveren hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten in elke stijl. Industrieel, landelijk, modern of klassiek, wij maken het graag voor u. Wij werken met uiteenlopende materialen, waaronder hout, staal, aluminium en glas. Welk deel van uw huis ook aanpassing of verbouwing behoeft, wij zorgen voor het juiste advies en de juiste uitvoering.

Hoogwaardig schilderwerk, binnen en buiten

Voor de ‘finishing touch’ levert schildersbedrijf Oxavix in Huizen ook zeer hoogwaardige kwaliteit schilderwerk. Wij werken met zorg en voeren alle schilderwerk uit met de meest duurzame en slijtvaste verfmaterialen voor de beste kwaliteit.Onze schilders leveren (herstel)werkzaamheden en schilderwerk aan zowel de binnen- als buitenkant van uw huis, zoals dakkapellen, aanbouwen, kozijnen of deuren. Ook zijn onze schilders gespecialiseerd in spuitwerk. Heeft u speciale wensen op het gebied van schilderwerk? Laat het ons weten. Wij komen graag bij u langs in Huizen voor een vrijblijvend advies- en/of offertegesprek.

Méér dan een aannemer in Huizen

Aannemersbedrijf Oxavix in Huizen is een veelzijdig, betrouwbaar, ervaren bouw- en schildersbedrijf waar u op kunt bouwen. Wij staan bekend om onze uitstekende service. Dat komt voort uit het feit dat we liefhebbers zijn van ons vak. U mag ons uitdagen als het gaat om een verbouwing met bijzondere vragen. Wij leveren altijd maatwerk. Ons motto is dan ook: wat niet te koop is kan gemaakt worden! En: bij Oxavix heeft u altijd één aanspreekpunt.

Contact met Oxavix Huizen

Wilt u meer weten over onze specialiteiten al het gaat om een huis verbouwen, interieurbouw, timmerwerk, schilderwerk of keuken renovatie? Of heeft u bijzondere verbouw wensen waarvan u twijfelt of het wel uitvoerbaar is? Daag ons gerust uit en neem contact met ons op via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. U kunt ook het vragenformulier op de website invullen. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek in Huizen.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.