• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Laat Oxavix uw huis professioneel verbouwen

Wilt u binnenkort uw huis laten verbouwen? Oxavix is uw expert en snel ter plaatse! Wij zijn meer dan een aannemer! Zo zet u ons tevens in voor uw interieurbouw. Wij staan bekend om onze hoogwaardige kwaliteit verbouwingen, waarbij wij waar vakwerk verrichten. Al diverse klanten hebben wij blij gemaakt met een prachtig eindresultaat. Een huis verbouwen of laten opknappen gebeurt vaak wanneer de huidige woning niet meer aan de eisen van de woningeigenaren voldoet. Zo kan het zijn dat de badkamer of keuken verouderd is of dat er geen goede cv installatie of slechte isolatie is. Of er is sprake van houtrot of een te klein woonoppervlak. Oxavix is voor al deze klussen inzetbaar en kan uw huis professioneel en snel verbouwen.

OFFERTE

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij de keuze om uw huis te gaan verbouwen zijn er meerdere mogelijkheden voor uw verbouwing. Bij Oxavix kunnen wij onder andere uw vloer verwijderen en een nieuwe leggen, een compleet nieuwe cv installatie installeren, uw muurbekleding vervangen of uw woning voorzien van totale isolatie. Tevens zijn wij in te schakelen om de ruimtes in uw woning opnieuw in te delen, waaronder de badkamer en/of keuken. Of wat dacht u van een extra slaapkamer laten creëren? Met alle gemak vervangen wij ook uw kozijnen en maken we indien gewenst een afdak voor u. U leest het al, wij bieden tal van diensten aan bij de verbouwing van uw woning. Staat uw wens niet in dit rijtje? Vaak kunnen wij dan alsnog wat voor u betekenen. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden aangaande uw wensen kunnen bespreken.

Kiest u ook voor Oxavix voor het verbouwen van uw huis?

Wanneer u uw huis laat verbouwen door Oxavix, maakt u tevens de keuze voor een persoonlijke benadering en advies op maat voor uw situatie. Ieder heeft weer andere wensen voor zijn/haar woning. Wij gaan dan ook pas weg wanneer u geheel tevreden bent met ons eindresultaat. Wij leveren werk waar niet alleen wij trots op zijn, maar waar ook u trots op bent. Voordat wij starten met het verbouwen van uw woning, worden uw wensen geheel met u doorgenomen en bekijken we de mogelijkheden voor uw ruimtes. Oxavix kenmerkt zich door zijn heldere afspraken. Wij doen niet aan halve afspraken of half werk. Integendeel zelfs, bij ons weet u precies wat u te wachten staat. Weet u al wat u wenst voor de verbouwing van uw huis? Of heeft u nog weinig ideeën? Wij denken indien gewenst graag met u mee. Het verbouwen van een woning is een ingewikkelde klus. Daarom zijn wij u gedurende dit proces graag van dienst. Doordat wij oog voor detail hebben, brengen wij een perfect advies uit. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een prachtige nieuwe woonruimte. Maak ook de keuze voor Oxavix en plan direct een afspraak in!

Uw huis verbouwen? Neem contact op met Oxavix!

Wilt u ook Oxavix inzetten voor het verbouwen van uw huis? Of wilt u weten hoe wij tijdens de verbouwing van uw woning precies te werk gaan? Neem dan direct contact met ons op en plan een afspraak voor een adviesgesprek in via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. U kunt ook het vragenformulier op de website invullen. Wij zijn u graag van dienst bij het professioneel verbouwen van uw huis!

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.