• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Huis verbouwen en schildersbedrijf in Hilversum

Een betrouwbare aannemer in Hilversum, één aanspreekpunt waar u al uw interieurbouw en verbouwingen met een gerust hart aan kunt toevertrouwen? Dat is Oxavix; timmerbedrijf, schildersbedrijf en interieurbouwer in één. Of het nu gaat om de verbouwing van uw woning, een keuken renovatie of een deur afhangen. Oxavix coördineert het gehele traject van ontwerp en materiaalkeuze tot aan de productie en installatie. Oxavix levert puur maatwerk. Oxavix is méér dan een aannemersbedrijf in Hilversum!

OFFERTE

Timmerbedrijf Oxavix maakt alles op maat

Voor al uw timmerwerk en houtwerk op maat kunt u terecht bij timmerbedrijf Oxavix in Hilversum. Wij maken eigenlijk alles wat u wilt. Dat kan zijn een een aparte vorm bijzondere boekenkast of een eigen ontwerp servieskast. Of wilt u een complete wand omtoveren tot handige opbergkast? Wij maken het voor u. Een keuken renovatie, uitbreiden, aanpassen of verplaatsen? Aannemersbedrijf Oxavix doet het! Voor alles wat we maken leveren we hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door onze ervaren specialisten, ongeacht welke stijl. Wij werken met diverse materialen, zoals hout, staal, aluminium en glas. Welk deel van uw huis ook aanpassing of verbouwing behoeft, wij zorgen voor het juiste advies en de juiste uitvoering.

Hoogwaardig binnen- en buiten schilderwerk

Naast de perfecte verbouwing, zorgt Oxavix ook voor de kers op de taart in Hilversum: hoogwaardige kwaliteit schilderwerk voor binnen en buiten. Alle schilderwerk voeren wij met zorg uit. Daarbij gebruiken wij de meest duurzame en slijtvaste verfmaterialen voor de beste kwaliteit. Wij schilderen dakkapellen, aanbouwen, kozijnen en deuren. Ook handig: onze schilders zijn gespecialiseerd in vakkundig spuitwerk. Dat is snel, schoon en efficiënt. Heeft u speciale wensen op het gebied van schilderwerk of spuitwerk? Vertel het ons. Wij komen graag bij u langs in Hilversum voor een vrijblijvend advies- en/of offertegesprek.

Méér dan een aannemer in Hilversum

Aannemersbedrijf Oxavix in Hilversum is een veelzijdig, betrouwbaar, ervaren bouw- en schildersbedrijf. Op ons kunt u bouwen. Wij bieden u de beste service. Dat zit in onze natuur, dat komt omdat we echte liefhebbers zijn van ons vak. Half werk bestaat voor ons niet. Daag ons gerust uit als het gaat om een het verbouwen van uw huis, een keuken renovatie of om te deur af te hangen. Wij leveren altijd maatwerk. Wij zeggen altijd: wat niet te koop is kan gemaakt worden!

Contact met Oxavix Hilversum

Meer weten maatwerk in verbouwingen, interieurbouw, timmerwerk, schilderwerk, keuken renovatie? Heeft u bijzondere verbouw wensen waarvan u twijfelt of het wel te maken is? Daag ons uit en neem contact met op via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. U kunt ook het vragenformulier op de website invullen. Onze schilders komen graag bij u langs voor een adviesgesprek bij u in Hilversum.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.