• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Oxavix, voor al uw interieurbouw en verbouwingen in Bussum

Zoekt u snel een timmerbedrijf, aannemer of schildersbedrijf in Bussum? Oxavix is snel ter plaatse! Wij zijn méér dan een aannemer. U schakelt ons in voor zowel uw interieurbouw als verbouwingen. Wij staan bekend als schildersbedrijf en interieurbouwer in één. Wij verbouwen met gemak uw nieuwe of bestaande woning. Ook maken we uw meubels of keuken geheel op maat maken of en laten we uw deuren afhangen. Wij coördineren uw bouwproject van begin tot eind. Dit start bij het ontwerp, de keuze voor het materiaal, de productie en vervolgens de uitvoering. Wij leveren enkel maatwerk. Kies u ook voor Oxavix in Bussum?

OFFERTE

Timmerbedrijf met ruime ervaring

Oxavix levert als professioneel timmerbedrijf in Bussum houtwerk en timmerwerk van uitmuntende kwaliteit. En dat alles geheel op maat. Wij verwezenlijken al uw wensen. Wilt u graag een servieskast op maat? Een unieke boekenkast laten maken? Of wat dacht u van een walk-in-closet in die ene lege kamer in huis? Wij realiseren uw wensen met gemak. Al onze producten zijn tevens van hoge kwaliteit en in diverse stijlen en materialen te verkrijgen. U kunt hierbij denken aan staal, hout, glas en aluminium. Wat uw opdracht voor uw huis in Bussum ook betreft, bij ons ligt uw klus in de beste handen bij aannemersbedrijf Oxavix.

Topkwaliteit binnen- en buiten schilderwerk door schildersbedrijf Oxavix

Nadat wij uw ruimte verbouwd hebben, is het ook mogelijk uw muren door ons van schilderwerk te laten voorzien. Zo bieden wij hoogwaardig binnen- en buiten schilderwerk. Wij brengen ons schilderwerk altijd vakkundig en met zorg aan, waarbij wij gebruik maken van duurzame en slijtvaste materialen. Dit garandeert u een prachtig resultaat. Wenst u dakkapellen, aanbouwen, kozijnen of deuren? Dan verrichten wij hierbij ook de nodige reparaties aan het houtwerk. Tevens zijn wij specialisten in het aanbrengen van spuitwerk. Met spuitwerk wordt uw schilderwerk snel, schoon en efficiënt uitgevoerd. Heeft u bepaalde wensen voor uw schilderwerk? Vertel ons hier dan meer over, zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Méér dan een aannemer in Bussum

Op Oxavix kunt u bouwen als veelzijdig, betrouwbaar en ervaren bouw- en schildersbedrijf. Alleen de beste service bieden wij u aan. De passie voor ons vak is groot en half werk of halve afspraken, daar doen wij niet aan. Of het nu gaat om een keuken renovatie, uw huis verbouwen of een deur afhangen. Uw klus ligt bij ons dan ook in de juiste handen. Kies ook voor ons vakkundige maatwerk!

Zet Oxavix direct in Bussum in!

Wilt u uw huis verbouwen, interieurbouw, timmerwerk, schilderwerk, keukenrenovatie of andere opdracht uitbesteden aan Oxavix? En gaat u voor waar vakmanschap? Neem dan direct contact met ons op via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. U kunt ook het vragenformulier op de website invullen. Wij zijn u graag van dienst bij uw interieurbouw of verbouwing in Bussum!

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.