• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Oxavix Amersfoort voor het verbouwen van uw huis

Betrouwbare aannemer nodig in Amersfoort? Oxavix is hét aanspreekpunt voor al uw interieurbouw en verbouwingen. Oxavix is timmerbedrijf, schildersbedrijf en interieurbouwer in één. Schakel Oxavix in voor al uw verbouwingen en aanpassingen in uw nieuwe of bestaande woning. Op maat maken van uw meubels, keuken, badkamer, of een deur afhangen? Wij coördineren elk bouwtraject, vanaf het ontwerp op het schetsblok en de keuze voor de materialen tot aan de afbouw. Voor maatwerk in Almere kunt u het beste terecht bij Oxavix. Wij zijn namelijk meer dan alleen meer een aannemersbedrijf!

OFFERTE

Timmerwerk, houtwerk op maat

Oxavix Amersfoort levert uitsluitend vakkundig timmerwerk en houtwerk op maat. In alle vormen en formaten die u wenst. Wilt u een complete bibliotheek voor al uw boeken? Of wilt u een prachtige vintage kast laten nabouwen? Wilt u een walk-in closet bouwen voor uw dochter? Wij maken het! Is uw keuken aan een renovatie toe en moet ie groter, anders, moderner worden? U wenst het, wij maken het! In elke stijl en met elk materiaal, zoals hout, staal, aluminium en glas. Oxavix zorgt voor het juiste advies en de juiste uitvoering. Daar kunt u in Amersfoort van op aan.

Professioneel schildersbedrijf

U verbouwing of renovatie krijgt pas kleur op de wangen als al het schilderwerk is gedaan. Ook daarvoor is Oxavix de juiste partner voor u. Wij verzorgen al uw hoogwaardige schilderwerk voor binnen en buiten. Schilderwerk doen wij professioneel en met zorg. Daarbij maken we gebruik van de meest duurzame en slijtvaste verfmaterialen. Gaat het om het schilderen van dakkapellen, aanbouwen, kozijnen en deuren? Dan doen we daarbij ook alle noodzakelijke reparaties aan het houtwerk. Verder zijn wij gespecialiseerd in vakkundig spuitwerk. Dat is een snelle, schone en efficiënte manier van schilderen. Vertel ons uw wensen als het gaat om schilderwerk of spuitwerk. Onze schilders komen graag bij u langs in Amersfoort voor een adviesgesprek.

Méér dan een aannemer in Amersfoort

Oxavix Amersfoort is een veelzijdig, betrouwbaar en ervaren bouw- en schildersbedrijf waar u op kunt bouwen. Van ons mag u altijd de beste service verwachten. Dat is onze tweede natuur, omdat we echte liefhebbers zijn van ons vak. Wij doen niet aan half werk of halve afspraken. Leg uw bouwuitdaging gerust bij ons neer. Wij zeggen altijd: wat niet te koop is kan gemaakt worden!

Contact opnemen met Oxavix Amersfoort

Op het gebied van verbouwen, interieurbouw, timmerwerk, schilderwerk en keuken renovatie kan timmerbedrijf Oxavix alles voor u maken. Daag ons gerust uit als u denkt dat een klus niet te klaren is. Neem contact met op via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek bij u in Amersfoort.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.