• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Oxavix Almere voor al uw maatwerk verbouwingen en schilderwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in Almere? Met Oxavix heeft u één aanspreekpunt voor al uw interieurbouw en verbouwingen. Oxavix is een timmerbedrijf, schildersbedrijf en interieurbouwer in één. Schakel Oxavix in voor de verbouwing van uw nieuwe of bestaande woning, of het op maat maken van uw meubels of keuken, of een deur afhangen. Wij coördineren uw gehele bouwtraject, van ontwerp en keuze voor materiaalgebruik tot aan de productie en de uitvoering. Oxavix levert uitsluitend maatwerk. Oxavix is méér dan alleen een aannemersbedrijf in Almere!

OFFERTE

Maatwerk glas, staal, hout

Als timmerbedrijf levert Oxavix in Almere u vakkundig timmerwerk en houtwerk op maat. Wij maken alles wat u wilt. Is het een megaformaat boekenkast of een eigenwijs ontwerp servieskast. Wilt u een kamer ombouwen tot walk-in closet? Wij maken het voor u! Een keuken renovatie, uitbreiden, aanpassen of verplaatsen? Geen probleem. Wij kunnen uw wensen voor u uitvoeren. Wij maken hoogwaardige producten in elke stijl en met elk materiaal, zoals hout, staal, aluminium en glas. Welk deel van uw huis in Almere u ook wilt aanpassen of verbouwen: Oxavix interieurbouw zorgt voor het juiste advies en de juiste uitvoering.

Hoge kwaliteit binnen- en buiten schilderwerk

Als het verbouwen van een huis achter de rug is, zetten we graag nog de puntjes op de i. Bij ons kunt u in Almere ook terecht voor hoogwaardige schilderwerk voor binnen en buiten. Schilderwerk voeren wij als schilderbedrijf professioneel en met zorg uit met gebruik van de meest duurzame en slijtvaste verfmaterialen. Dat garandeert de beste kwaliteit. Gaat het om het schilderen van dakkapellen, aanbouwen, kozijnen en deuren? Dan zorgen onze schilders daarbij ook voor alle noodzakelijke reparaties aan het houtwerk. Handig voor binnen: wij zijn gespecialiseerd in vakkundig spuitwerk. Dat is snel, schoon en efficiënt. Heeft u bijzondere wensen op het gebied van schilderwerk? Vertel het ons gerust. Wij komen graag bij u langs in Almere voor een adviesgesprek.

Méér dan een aannemer in Almere

Oxavix Almere is een veelzijdig, betrouwbaar en ervaren aannemersbedrijf waar u op kunt bouwen. Oxavix biedt u altijd de beste service. Dat zit in onze natuur, dat komt omdat we echte liefhebbers zijn van ons vak. Wij doen niet aan half werk of halve afspraken. Leg uw uitdaging gerust bij ons neer. Wij leveren altijd maatwerk. Wij zeggen altijd: wat niet te koop is kan gemaakt worden!

Contact met Oxavix Almere

Verbouwen, interieurbouw, timmerwerk, schilderwerk, keuken renovatie of andere bijzondere wensen? Denkt u dat een klus te moeilijk is? Daag ons uit en neem contact met  ons op via 06-3611 7180 of stuur een e-mail naar info@oxavix.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek in Almere.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.