• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

Oxavix, uw vakkundige aannemersbedrijf

Bent u op zoek naar een vakkundig aannemersbedrijf voor het verbouwen van een huis of een keukenrenovatie? Neem dan contact op met de specialisten van Oxavix. Met ruim 19 jaar ervaring op het gebied van timmerwerken bent u bij onze aannemer in goede handen. Wij verzorgen onder andere een verbouw of aanbouw van een woning, renovatie, interieurbouw, schilderwerk en spuitwerk. Wij helpen u door het gehele traject, van het ontwerp tot het kiezen van de materialen en de productie tot de installatie. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

OFFERTE

Timmerwerk, houtwerk op maat

Met onze ruime ervaring en kennis op het gebied van timmerwerken, bent u bij ons voor iedere klus in goede handen. Wij verzorgen de afbouw en verbouw van woningen en maken maatwerk interieur. Wilt u nieuwe plafonds en wanden laten plaatsen en afwerken? Onze aannemer helpt u graag. Tevens kunt u op hem rekenen bij spuitwerk of het afhangen van een deur. Ons aannemersbedrijf kenmerkt zich door het volgende:
Een uitstekende service
Een perfecte afwerking
Leveren echt maatwerk
Gebruiken duurzame materialen
Nemen de wensen van de klant als uitgangspunt

Het timmerwerk door Oxavix

Onze ervaren specialisten maken en leveren hoogwaardige producten voor vrijwel ieder interieur. Of u nu een maatwerk keuken wilt in een landelijke of klassieke stijl of dat u een prachtige kast in een industriële of moderne stijl wilt laten maken, wij gaan graag voor u aan de slag. De interieurstukken worden gemaakt van mooie materialen als hout, aluminium, staal en glas. Deze materialen zijn uiteraard van een uitstekende kwaliteit en worden geroemd om hun lange levensduur. Wenst u uw huis te laten verbouwen? Heeft u behoefte aan de renovatie van uw keuken? Of wilt u een nieuw meubelstuk laten maken? Wij staan graag voor u klaar.

Hulp bij schilderwerk

Heeft u de hulp nodig van een vakman die het schilderwerk kan verzorgen? Schakel dan onze aannemer in. Naast interieurbouw, verbouwingen en renovaties helpen wij ook met schilderwerken. Wij leveren strak binnen- en buitenschilderwerk. Denk aan het schilderen van een nieuwe aanbouw, kozijnen, deuren of dakkapel. Ook voor herstelwerkzaamheden kunt u bij ons aankloppen. Neem contact met ons op en geef uw wensen door aan onze vakkundige schilder.

Neem contact op met aannemersbedrijf Oxavix

Wenst u de hulp van ons timmerbedrijf bij een renovatie, verbouwing, schilderwerk, interieurbouw of het afhangen van een deur? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op via 06-3611 7180 of mail naar info@oxavix.nl. De vakmensen van ons aannemersbedrijf komen dan zo snel mogelijk langs om de verbouw, aanbouw of interieurbouw te verwezenlijken.

OFFERTE
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
TIMMERWERK
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.