• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

OXAVIX

Aannemer Naarden 

Aannemer Naarden voor zolderverbouwing

Onze aannemer in Naarden staat graag voor u klaar. U heeft in uw woning een handige zolder, maar u wilt deze graag verbouwen? Misschien werd deze ruimte nauwelijks gebruikt, maar heeft u nu grootste plannen. Wellicht gaat u er workshops geven of het wordt een slaapkamer voor een van de kinderen. Wij helpen u graag als u de zolder een nieuwe indeling of uitstraling wilt geven. Komt u er nog niet uit hoe dit precies vorm moet krijgen? Wij zijn er zeker ook voor inspiratie en advies. Er zijn diverse opties mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld wanden opzetten en stuken. Of we plaatsen knieschotkasten en koven op uw zolder.

 

Aannemers in Naarden vervaardigen en monteren deuren

Als u nieuwe deuren wilt, neem dan contact op met de aannemer in Naarden en omstreken. De vakmensen van Oxavix staan graag voor u klaar. Zoekt u nog deuren voor uw nieuwbouwwoning? Heeft u hierbij specifieke wensen? Het kan natuurlijk ook dat u in uw huidige woning andere deuren wilt. Misschien zijn de deuren oud of ze passen totaal niet meer bij uw persoonlijke stijl. Wij vervaardigen en monteren deuren. Dit doen we in uw stijl. Uw wensen staan centraal. Natuurlijk mag u vertrouwen op een perfecte afwerking.

 

Betrouwbare aannemer in Naarden

Welke eisen stelt u aan aannemers in Naarden en omgeving? U wilt waarschijnlijk duidelijke afspraken. Dan weet u tenminste precies waar u aan toe bent. Dat vinden wij bij Oxavix ook erg belangrijk. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf met ervaren medewerkers. We zijn zeer veelzijdig in te zetten en bij ons ontvangt u absoluut waar voor u geld. Ontdek onze gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Waar wij heel bewust voor kiezen is een vast aanspreekpunt. Wij merken dat dat in de praktijk het beste werkt. Heeft u vragen of klachten of moet er toch iets aangepast worden? U weet precies met wie u contact kunt opnemen. Wilt u meer over ons weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of vraag gratis een offerte aan.

OFFERTE

REFERENTIES

Lotte BouwerJeroen HoekKiyan RezaieYvonne Hansali
Fijne communicatie en op hele korte termijn de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een passende oplossing gevonden voor een probleem dat ter plaatse werd geconstateerd. Goede kwaliteit afgeleverd. En ontzettend servicegerichte instelling. Zeker aan te raden!
Lotte Bouwer
Het werk wordt netjes uitgevoerd, duidelijk advies wat de opties zijn. Ook het contact is prima. Zeer tevreden met het resultaat!
Jeroen Hoek
Zafar is een deskundige timmerman die meedenkt met de klant. Hij is eerlijk en open en als klant zijnde kan je erop rekenen dat hij de gemaakte afspraken nakomt.
Kiyan Rezaie
We hebben een goede ervaring met oxavix. Er is een schoenenkast op maat gemaakt en geplaatst. Uitstekend eindresultaat. Goed materiaal en mooie afwerking. Helemaal tevreden!
Yvonne Hansali
LAAT UW REFERENTIE ACHTER
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
VLOEREN
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.
Banner image

Meubels op maat

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels op maat waaronder inbouwkasten, ombouwkasten, cv-ketelkasten, koven en tafels in diverse materialen en stijlen, passend in uw ruimte.
Banner image

Zolderverbouwing

Om uw zolder een nieuwe indeling of uitstraling te geven kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden waaronder het opzetten en stuken van wanden, het plaatsen van knieschotkasten en koven.
Banner image

Vloeren

Wij ontwerpen en leggen vloeren van perfecte kwaliteit met de juiste uitstraling die bij uw stijl past. Wij adviseren u op gebied van materiaalkeuze en techniek om tot een uniek eindresultaat te komen.
Banner image

Deuren

Wij vervaardigen en monteren deuren in uw gewenste stijl en uitstraling. Tevens kunnen wij deuren installeren en monteren.
Banner image

Badkamers

Wat voor stijl badkamer u ook wenst, wij ontwerpen en installeren het voor u. Laat u verrassen met de mogelijkheden.
Banner image

Plinten

Een vloer is niet compleet zonder afwerking met de juiste plint. Samen selecteren wij de perfecte plintsoort voor uw vloer. Tevens leveren en installeren wij plinten.