• Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Veelzijdig
  • Waar voor uw geld
  • Één aanspreekpunt

OXAVIX

Aannemer Blaricum 

Breed inzetbare aannemer Blaricum en omstreken

Zoekt u een veelzijdige aannemer in Blaricum en omgeving, dan bent u bij Oxavix precies op de goede plek. Wij zijn een bedrijf met betrouwbare en professionele aannemers. U profiteert bij ons van een vast aanspreekpunt. Met deze persoon mag u al uw verbouwwensen bespreken. Uw verbouwing is bij ons in goede handen. Wilt u uw nieuwe huis verbouwen? Zou u graag een aantal meubels precies op maat gemaakt hebben? Dan zijn wij absoluut uw ideale partner. Met het aanspreekpunt dat u bij ons heeft, bespreekt u uw wensen. Wij coördineren het hele project. Dit begint bij het maken van een ontwerp en het eindigt bij de productie en de installatie.

 

Uitstekende service bij aannemers in Blaricum

Onze aannemer uit Blaricum en omgeving heeft uw verbouwing afgerond? U geniet van een prachtige serre of een totaal verbouwde zolder? Dan willen wij wel dat u hier nu zorgeloos van kunt blijven genieten. Ook op de lange termijn. Is er nog een aanpassing nodig, neem zeker contact met ons op. We gaan dan direct weer voor u aan het werk. Hebben wij meubels voor u op maat gemaakt, maar is er iets niet helemaal in orde? Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij geven u garantie. We komen zeker langs als er iets niet naar wens is. Daar kunt u bij Oxavix helemaal op vertrouwen. Een transparante manier van werken en ook van omgaan met onze klanten vinden wij geheel vanzelfsprekend. Wij zijn tevreden als u tevreden bent. In alle gevallen werken wij met hoogwaardige en duurzame materialen. U maakt graag gebruik van onze technische kennis en onze ruime ervaring? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Wilt u inspiratie en advies van de aannemer in Blaricum?

Onze aannemers in Blaricum zijn er ook voor deskundig advies. Er moeten in uw woning op de bovenverdieping een aantal kamers verbouwd worden, maar u komt er maar niet uit? Wat is nu de meest praktische indeling en hoe moet dat dan met de muren? Een van onze medewerkers komt graag bij u langs. Wij zijn er voor deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring zien wij vaak al snel een oplossing. Of u nu een groot of een klein project uit wilt laten voeren, wij staan voor u klaar. U kunt ons zeker ook inschakelen voor het schilderwerk of voor het vervaardigen van kozijnen. Bel of mail ons en we maken snel een afspraak.

OFFERTE

REFERENTIES

Lotte BouwerJeroen HoekKiyan RezaieYvonne Hansali
Fijne communicatie en op hele korte termijn de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een passende oplossing gevonden voor een probleem dat ter plaatse werd geconstateerd. Goede kwaliteit afgeleverd. En ontzettend servicegerichte instelling. Zeker aan te raden!
Lotte Bouwer
Het werk wordt netjes uitgevoerd, duidelijk advies wat de opties zijn. Ook het contact is prima. Zeer tevreden met het resultaat!
Jeroen Hoek
Zafar is een deskundige timmerman die meedenkt met de klant. Hij is eerlijk en open en als klant zijnde kan je erop rekenen dat hij de gemaakte afspraken nakomt.
Kiyan Rezaie
We hebben een goede ervaring met oxavix. Er is een schoenenkast op maat gemaakt en geplaatst. Uitstekend eindresultaat. Goed materiaal en mooie afwerking. Helemaal tevreden!
Yvonne Hansali
LAAT UW REFERENTIE ACHTER
Image module
SCHILDERWERK
Onze specialisten werken met de beste duurzame en slijtvaste verfmaterialen om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Image module
VLOEREN
Oxavix levert diverse hoogwaardige producten, gemaakt en uitgevoerd door ervaren specialisten.
Image module
SPECIALISTEN
Oxavix is continu op zoek naar nieuwe specialisten om haar netwerk te versterken.
Banner image

Meubels op maat

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels op maat waaronder inbouwkasten, ombouwkasten, cv-ketelkasten, koven en tafels in diverse materialen en stijlen, passend in uw ruimte.
Banner image

Zolderverbouwing

Om uw zolder een nieuwe indeling of uitstraling te geven kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden waaronder het opzetten en stuken van wanden, het plaatsen van knieschotkasten en koven.
Banner image

Vloeren

Wij ontwerpen en leggen vloeren van perfecte kwaliteit met de juiste uitstraling die bij uw stijl past. Wij adviseren u op gebied van materiaalkeuze en techniek om tot een uniek eindresultaat te komen.
Banner image

Deuren

Wij vervaardigen en monteren deuren in uw gewenste stijl en uitstraling. Tevens kunnen wij deuren installeren en monteren.
Banner image

Badkamers

Wat voor stijl badkamer u ook wenst, wij ontwerpen en installeren het voor u. Laat u verrassen met de mogelijkheden.
Banner image

Plinten

Een vloer is niet compleet zonder afwerking met de juiste plint. Samen selecteren wij de perfecte plintsoort voor uw vloer. Tevens leveren en installeren wij plinten.